Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

kapszulacenter

kapszulacenter

A Kamagra veszélyei

2017. január 04. - kapszulacenter

Kamagra rendelés előtt mindenképpen érdemes elolvasni a cikket, melyben számos fontos tényt megtudhat. A legfontosabb, hogy Magyarországon jelenleg nem engedélyezett semmilyen kamagra használata, így a kamagra gold, kamagra 100 és a kamagra zselé rendelés is meggondolandó.

A kamagra potencia gyógyszer a benne használt sildenafil hatóanyagnak köszönhetően ugyanazt a hatást fejti ki mint a generikus referencia gyógyszere a viagra. A szildenafil-citrát hatásaként megszűnteti a merevedési zavarokat (a köznyelvben gyakran impotenciaként említett állapot), és közvetve növeli az önbizalmat. 

A kamagra használatának hatásai összefoglalva:

  • gyorsabb és erősebb erekció
  • időben hosszabb és tartós merevedés
  • elnyújtott szexuális aktus
  • megnövekedett önbizalom
  • kontrolláltabb magömlés

 

A kamagra mellékhatásai

A kamagra egy gyógyszer, melynek főbb mellékhatásai a következők lehetnek, melyek észlelésénél azonnal hagyja abba a potencianövelő szedését és forduljon kezelő orvosához:

  • Extrém fáradtság
  • Alvás zavar
  • Arc és/vagy a torok feldagadása
  • Súlyos bőrreakciók (hámlás, felhólyagosodás, láz)
  • Allergiás reakció
  • Hirtelen kialakuló sípoló légzés, nehéz légzés
  • Szédülés
  • Mellkasi fájdalom
  • Tartós, néha fájdalmas merevedés (ha merevedése 4 óránál tovább tart, azonnal keressen fel egy orvost!)
  • Hirtelen látáscsökkenés vagy látásvesztés
  • Görcsök vagy görcsroham

További lehetséges mellékhatások gyakoriság szerint:

  1. Nagyon gyakori (10 beteg közül egynél többet érinthet): fejfájás.
  2. Gyakori (10 beteg közül legfeljebb egyet érinthet): arc kipirulás, emésztési zavar, látásra gyakorolt hatások (a színlátás zavara, homályos látás vagy a látásélesség csökkenése), orrdugulás és szédülés.
  3. Nem gyakori (100 beteg közül legfeljebb egyet érinthet): hányás, , bőrkiütés, szemfenéki vérzés, a szem irritációja, kötőhártya bevérzés/piros szem, szemfájdalom, kettőslátás, szokatlan érzés a szemben, könnyezés, szívdobogásérzés, gyors szívverés, izomfájdalom, álmosság, a tapintási érzékelés csökkenése, forgó jellegű szédülés, fülcsengés, hányinger, szájszárazság, hímvesszővérzés, vér az ondóban és/vagy a vizeletben, mellkasi fájdalom és fáradtság.
  4. Ritka (1000 beteg közül legfeljebb egyet érinthet): magas vérnyomás, alacsony vérnyomás, ájulás, szélütés, szívroham, szabálytalan szívverés, orrvérzés és a hallás hirtelen romlása vagy elvesztése.


A kamagra magyarországi helyzete

Kétségtelenül a legfontosabb kérdések, hogy a kamagra legális-e? Kapható, illetve árusítható Magyaroszágon? Kapható-e vény nélkül vagy vényre fel lehet íratni orvossal?

A gyógyszergyár termékei mára nagyon népszerű potencianövelővé váltak Magyarországon, annak ellenére, hogy sem vényre sem vény nélkül nem árusíthatóak hivatalosan. Amikor tehát ilyeneket olvasnak az interneten, hogy "A kamagra internetes gyógyszertárunkban recept nélkül igényelhető", vagy "A Kamagra Gold egyik országban sem vényköteles", akkor ne rohanjanak rögtön kamagrát vásárolni. Mint említettük, nem engedélyezett szildenafil készítmény Magyarországon.

Magyarországon gyógyszert csak az Országos Gyógyszerészeti Intézet (OGYI) engedélyével lehet forgalomba hozni. Az OGYI által engedélyezett gyógyszerek listája mindenki számára elérhető. Kamagra vásárlás előtt érdemes saját szemünkkel ellenőrizni, hogy szerepel-e a jelenleg hatályos OGYI gyógyszer adatbázisban: OGYI gyógyszeradatbázis.

 

(forrás: kapszulacenter.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://kapszulacenter.blog.hu/api/trackback/id/tr6112077469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása