Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

kapszulacenter

kapszulacenter

A pénisznövelés

2016. december 04. - kapszulacenter

A pénisznövelés létezésének pszichológiai okai vannak: a tanulmányok szerint ugyanis nem a valamilyen rendellenesség következtében kis méretű pénisszel rendelkező férfiak dőlnek be leginkább a reklámoknak, hanem az átlagos mérettel rendelkezők (az átlagos méret erekció közben kb 14cm). Persze van néhány ritka eset, amikor valaki ennél kisebbel rendelkezik, de ennek genetikai, vagy hormonális okai vannak, illetve néhány betegség is előidézheti ezt, például a Peyronie-betegség és a prosztatarák. A pszichés okok szélsőségesebb formája pedig a diszmorfofóbia lehet, amely során testünket deformáltnak látjuk, és kényszeresen változtatni szeretnénk rajta (az anorexiások is ettől szenvednek). Elvileg lehetséges, hogy egy fiatalkorban a péniszméretre tett megjegyzés miatt ilyen rögeszme alakuljon ki valakiben, és ahogyan az anorexiások sem elégszenek meg semmilyen eredménnyel, legyenek már bármennyire soványak, úgy azok, akik pénisznagyobbító műtétre fizetnek be, rendszerint maguk is folyton elégedetlenek az eredménnyel.

Állítólag azonban nem kell feltétlenül műtéten átesnünk, több más módon is növelhetjük a péniszméretet.

 

1.Péniszpumpa

A péniszpumpa tulajdonképpen nagyon egyszerű szerkezet: egy hengeres, műanyagból készült eszköz. Az alsó felén egy kör alakú nyílás helyezkedik el, ide kell behelyezni a péniszt. A henger felső feléhez egy cső van csatlakoztatva, amely egy pumpában végződik. A péniszpumpa működtetésével részleges vákuum jön létre a műanyag henger belsejében. A nyomás csökkenése miatt elviekben több vér áramlik a hímvessző barlangos testeibe, ami – a gyártói leírások szerint – segíthet az erekció erősítésében és elérésben, illetve a pénisz növelésében.

A pumpához általában egy gyűrűt is szoktak használni, amit a pénisz tövére húznak, ez meggátolja, hogy kiáramoljon belőle a vér. Péniszgyűrű nélkül a pumpa esetleges erekciónövelő hatása is gyorsan elmúlik. Ugyanakkor a péniszgyűrű is rejt veszélyeket: egyrészt fémből készült gyűrűt semmiképpen nem tanácsos használni, mert ennek levétele erekciós állapotban nem, vagy csak nagyon nehezen lehetséges, és súlyos károkat tud okozni. De a műanyagból készült gyűrű is súlyos károkat okoz, ha fél óránál tovább marad fenn (roncsolhatja a szöveteket). És legyünk komolyak: fél óránál rövidebb aktusért meg különben is, megéri használni?

A pénisznagyobbító hatásáról pedig annyit, hogy egy iráni kutatócsoport gondolta, leteszteli a hatást. 37 kísérleti alanynál 6 hónapon át használták rendszeresen, napi szinten a péniszpumpát. Mindegyik férfinek 10 cm alatti pénisze volt. A 6 hónapnyi használat után nem találtak értékelhető növekedést egyik kísérleti alanynál sem. Az orvoscsoport a kezelés hatásosságát 10%-osra értékelte, míg a páciensek megelégedettségi foka 30%-os volt. Az orvosok által írt tanulmány végső konklúziója az lett, hogy a péniszpumpa nem alkalmas a hímvessző hosszabbítására, ellenben néhány férfi számára ad bizonyos „pszichológiai megelégedettséget.”

 

2.Súlyok

A cikk elkezdésekor erre még nem is gondoltam: mármint hogy emberek súlyokat aggatnak a nemzőszervükre, hogy az majd megnyújtja. Meg is nyújtja, persze, csakhogy nagyon rövid időre. Ez pedig a testrész flexibilitásának köszönhető. És egyébként a „nyújtógyakorlatok” sem segítenek, a pénisz ugyanis nem izom, hogy megfelelő edzéssel nőjön, vastagodjon. Másrészt elképzelhető, hogy sok hónapnyi súlyviselés után egy-két centimétert nőni fog a méret, de ehhez olyan jelentős kockázatokat kell vállalni, mint a szövetkárosodás, vagy az érszakadás. Megéri? Másrészt nagyon ronda lesz a péniszed, ha meg is úszod: a súlyozástól a bőr iszonyatosan meg fog nyúlni és péniszed ráncos és lógós lesz. És még fájdalmas is lehet.

 

3.Tabletták, krémek stb.

Nem működnek, egyik sem. Növényi kivonatokból állítják össze őket, így általában veszélytelenek. Általában. Mert van, amikor mellékhatások lépnek fel. Nézzünk egy példát: a Google keresőjébe a „pénisznövelés tablettákkal” kulcsszavakat beírva az első találat egy olyan tabletta, amely 22 nap alatt növelné meg a péniszt. A nevével nem cécózott sokat a kreatív részleg: 22 napos pénisznövelő. „Sajnos a mai világban egyre több férfi érzi úgy, hogy kis pénisz mérete befolyásolhatja a szexuális életét és csökkentheti férfias magabiztosságát! Mint ahogy a nőknél a mell mérete, úgy a férfiaknak a pénisz mérete okozhat önbizalom hiányt” – írják borzalmas helyesírással, és természetesen fölvázolják a megoldást is: a csodaszerbe gyakorlatilag összeválogattak néhány olyan alternatív gyógyászatban használt növényt, amelyeknek potencianövelő hatásokat tulajdonítanak: tajgagyökeret, királydinnyét, fűrészpálmát. Lehetőleg földrajzilag minél messzebbről, távol-keletről, mert hát az ottaniak csak tudják. Természetesen beidéznek egy szakvéleményt is egy híres urológustól: jelen esetben Dr. P. J. Salguerotól, akiről nem lehet tudni, hogy kicsoda, a keresésre csak a csodatablettával kapcsolatban jelenik meg. A terméket pedig 5000 forintért vesztegetik. Ennyit bárki fizetne az önbizalma visszanyeréséért.

Persze az más kérdés, hogy ezt az önbizalmat gyakran ők veszik el: „Csak a masszív, 18-23 cm-es méretű hímvessző teszi lehetővé egy férfinak, hogy egy nőt teljesen kielégítsen, és megadja neki azt az orgazmust, melyről majd a barátnőinek mesél. Kis hímvessző nem képes egyszerre teljes izgalmat előidézni – lehetsz remek szerető, de megfelelő méretű pénisz nélkül nem fogod tudni kihasználni teljes egészében a lehetőségeidet” – írja egy másik gyártó, és ezt imádom leginkább, mert közben cáfolatokat hoz rá, hogy a péniszpumpa, a kenőcs és a súlyok miért nem működnek. A 18–23 cm pedig erősen túlzó, tekintve, hogy még Kongóban is, ahol átlagban legnagyobb a hímtag-hossz, ez az szám kicsivel van 17 cm fölött.

De akkor hogyan növeljünk péniszt? Ha még mindig nem hihető, hogy nem kell növelni, akkor marad a műtét. Műtéttel pedig széltében és hosszában is növelni lehet. Hosszában pedig általában úgy szokták, hogy elvágják a péniszt és a medencecsontot összekötő szalagot, így kicsivel (olyan 2 centiméterrel) több látszik a péniszből, de konkrétan a hossza nem változik meg. Hogy a szalag újbóli összeforrását megakadályozza, a páciensnek hat hónapig kell súlyokat „viselni”, és nyújtógyakorlatokat végeznie. A péniszvastagítást pedig szilikonnal, zsiradékkal oldják meg.

Azért nem árt vigyázni, egyetlen nagyobb orvosi intézet sem vállal ilyesmit, csupán plasztikai sebészetek. Ráadásul vannak országok, ahol egyáltalán nem létezik ilyen eljárás. A műtétnek számos kockázata, mellékhatása van: a pácienseknek mindössze 33%-a elégedett, a többiek általában újbóli műtétre jelentkeznek. A veszélyek között pedig a fertőzések, az idegkárosodás (!), a csökkent érzékenység és az erekciós zavar is szerepel.

Van viszont egy jó megoldás: fogyjál le! A legtöbben, akik azt hiszik, kicsi a péniszük, túlsúlyosak. A fogyás után természetesen a pénisz vs test arány változik, a kép legalábbis nagyobbat mutat. Aki meg nem akar lefogyni, annak a hasán, derekán való zsírleszívás segíthet. De egyébként semmi nem működik, ami meg igen, azért nem éri meg a kockázat. A méret tényleg nem számít. Vagyis: amennyire számít, az már úgyis megvan.

 

(forrás: http://regithink.transindex.ro)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kapszulacenter.blog.hu/api/trackback/id/tr5012022387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása