Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

kapszulacenter

kapszulacenter

A korai magömlés kezelésének lehetőségei

2016. október 31. - kapszulacenter

Ami elromolhat, az el is romlik, amit nem használnak, az berozsdásodik – tartja a mondás. A férfiak több, mint 70%-a küzd valamilyen szexuális zavarral. A legtöbben a korai ejakulációtól szenvednek, körülbelül 40%. Közel 15% azoknak a száma, akik az úgynevezett hypoaktív szexuális zavarral (vágy hiánya, csökkent érdeklődés a szex iránt) küszködnek. A gátolt férfi orgazmus előfordulási gyakorisága 1-3 %. Ezért aztán a férfiak egy része inkább lemond a szexről, csak ne kelljen foglalkoznia a szexuális problémákkal.

Szexuális zavarról akkor beszélünk, ha az adott probléma legalább egy éve fennáll. Az azonban nagyon biztató, hogy a legtöbb szexuális problémavagy orvosilag, vagy pszichésen, vagy mindkét formát vegyítve – de gyógyítható!

 

Leggyakoribb férfi szexuális probléma a korai magömlés

 

A férfiak esetében az orgazmust az ondó kilövellése, a magömlés kíséri. Ez úgy történik, hogy a prosztata és az ondóhólyagok összehúzódnak, és az ondó a húgycsőbe kerül. Korai magömlésről akkor beszélünk, amikor a férfi nem tudja tartani az orgazmus kontrollját, és a magömlés a hüvelybe történő behatolás előtt, illetve a nő orgazmusának bekövetkezte előtt megtörténik.

A korai magömlés okai a leggyakrabban pszichések, azaz központi idegrendszer eredetűek, de előfordulnak gyulladásos okok is. Az agyi szabályozást befolyásolják a lelki és a hormonális hatások. A magömlés agyi szabályozás alatt álló reflex, és, mint minden életfunkciót, ezt is meg kell tanulni szabályozni. Ez a tanulási folyamat, ez a reflex, a serdülőkori maszturbálás során alakul ki.

A férfi magömlése a makk mechanikus ingerlésének hatására következik be. S ez bekövetkezhet részleges merevedés vagy a merevedés teljes hiányában is.

A korai magömlés leggyakoribb oka egyértelműen pszichés. Gyakran fordul elő serdülőknél, akik a helytelen szexuális nevelés következtében úgy érzik, hogy valami bűnt követnek el, amikor maszturbálnak, és a bűntudatuk miatt mihamarabb túl akarnak lenni a kielégülésen. Tovább viszik aztán a szexuális problémát a fiatal felnőttkorukra, amikor a tapasztalatlanság, a nemi betegségektől való félelem, vagy a partner teherbe esésétől való aggódás idegesíti őket.

 

A pszichés eredetű korai magömlés kezelése

 
A korai magömlés kezelése a leggyorsabban egy megértő és segítőkész szexuális partner segítségével történhet.

A kezelés első állomása a pszichológiai rendelő, ahol feltárjuk a korai magömlés kialakulásának pszichés okait, melyek legtöbbször szorongásos okok. Utána elmagyarázzuk a korai ejakuláció mechanizmusát, és a pszichés hozzáállás fontosságát, a félelmek leküzdésének fontosságát.

Néhány tipp a korai magömlés kezelésére:

  • Az előjáték megfelelő elnyújtása. Ez ugyan nem késlelteti a magömlést, de a partnert magasabb izgalmi állapotba hozza, így időben közelebb kerülnek az orgazmus eléréséhez.

  • Előjáték vagy önkielégítés során a férfi igyekezzen megfigyelni az ingereket, melyek azok, amelyek erősebben izgalomba hozzák. A szexuális ingerlés során ugyanis van egy szakasz, az előrejelzési szakasz, amikor a férfi már érzi a magömlés közeledtét, de ilyenkor még van 20-30 másodperc, és ha ekkor megszűntetik az ingerlést, az ejakuláció nem következik be. Ha az ingerlést folytatják, bekövetkezik az elkerülhetetlenségi szakasz, ami az ejakuláció előtt 4-8 másodperc, ekkor már sehogyan nem akadályozható meg a magömlés.

  • Amikor a férfi az előrejelzési szakasz közeledtét érzi, akkor hatékonyan megállíthatja a magömlést az elszorításos technikával. Ebben az esetben nem csak az ingerlést függesztik fel, hanem a hímvessző alsó oldalán, a makk peremének vonalában aránylag erősen megszorítják a hímvesszőt néhány másodpercre. A módszer hatásos, mert blokkolja a magömlésért felelős idegpályákat. Mivel ez egy biológiai reflexműködés, ezért bármelyik férfinél működik, aki hajlandó gyakorolni és odafigyelni a saját teste jelzéseire. Az elszorításos technika egymás után többször is alkalmazható.

  • Segíthet a kevésbé ingerlő testhelyzet alkalmazása. Az a célravezető testhelyzet, amely kevés lehetőséget ad a dinamikus mozdulatokra.

Megszűntetjük pszichés eredetű korai magömlésedet!

 

Ha a serdülőkorban nem alakul ki a megömlés tudatos szabályozása, akkor egy későbbi tanulási folyamatra van szükség.

Ezt a tanulási folyamatot segítjük Stúdiónkban. Tapasztalataink szerint az urológustól hozzánk érkező, vagy a korai magömléssel közvetlenül minket kereső férfiak nem nagyon hisznek abban, hogy a gondjaikon lehet segíteni. Gyanakodva, kicsit talán félve, szégyenkezve érkeznek.

Pedig semmi ok, hogy bárki kellemetlenül érezze magát, egészen egyszerű dolgok történnek a Stúdiónkban. Négyszemközti beszélgetés keretében kikérdezzük a hozzánk érkezőt a jelenlegi problémájáról, annak kialakulásáról, előzményeiről, s arról is, hogy milyen megoldásokat próbált ki eddig, s milyen eredménnyel. A problémafeltáró beszélgetés után elkezdődik a közös munka, hiszen van megoldás, nem kell a szexuális problémákkal együtt élni, vagy megalkudni.

 

(Forrás: www.lelkititkaink.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://kapszulacenter.blog.hu/api/trackback/id/tr2111918495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása