Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

kapszulacenter

kapszulacenter

Merevedési zavarra pisztácia

2016. december 18. - kapszulacenter

egyéb jótékony hatásai mellett – segíteni tud ezen a kellemetlen problémán is.

A merevedési zavar komoly szexuális gond, amely lényegében annyit jelent, hogy az illető pénisze képtelen az erekcióra aktus közben. A jelenségnek számos oka lehet, többet között a cukorbetegség, a magas vérnyomás, a magas koleszterinszint, perifériás vaszkuláris betegségek, vagy szívproblémák.

A pisztácia gazdag proteinben, élelmi rostokban és főleg antioxidánsokban, emellett bővelkedik telítetlen zsírsavakban is, és kis mértékben telített zsírsavat is tartalmaz. Fogyasztása javítja a pénisz szöveteinek vérkeringését, és így elősegíti az erekciót.

pisztacia480

A diófélék jót tesznek szívkoszorúér-gondok esetén is, akik hetente legalább ötször fogyasztanak belőle, akár ötven százalékkal is csökkenthetik a betegség esélyét szervezetükben.

A tanulmány során tizenhét nős férfit figyeltek meg több mint egy éven át. A háromhetes pisztácia-kúra látványos javulást eredményezett mindannyiuknál, és emellett az alanyok szérum lipid szintje is csökkent. A vizsgálat eredményeit az International Journal of Impotence Research című lapban tették közzé, a szűk kísérleti minta miatt azonban természetesen még további kutatásokra is szükség lesz a tanulmányban foglaltakkal kapcsolatban.

Forrás: http://napidoktor.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://kapszulacenter.blog.hu/api/trackback/id/tr6012055337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása